Actua

Met grote verslagenheid melden wij u hierbij het plotse overlijden van Dhr. Roland D'haese - jarenlang drijvende kracht van de firma Seifert en vader van de huidige manager Dean D'haese.

 

 

Femo (groepering van Belgische en Luxemburgse producenten van industriële cementgebonden mortels) is op zoek naar een TECHNISCH CONSULTANT. Als lid van deze federatie delen wij graag deze vacature:

 image005

(Klik op de foto voor meer info) Start u binnenkort uw eerste werf in DUNBEDMORTEL of LIJMMORTEL?

Contacteer vrijblijvend onze binnendienst () of onze vertegenwoordiger, Dieter Vandenbossche (GSM: 0471/78.75.98 - E-mail: ) voor een gratis werfopstart of meer info.

Waarom kiezen voor onze DUNBED- of LIJMMORTEL?

Onze mortels worden geproduceerd met onze exclusieve stofarme technologie. Door deze technologie geniet men van een beter werkcomfort (o.a. minder stof in de longen tijdens het mengen) en een uitstekend gebruiksgemak.

De kleurkeuze is quasi onbeperkt, alle kleuren (meer dan 200!) zijn ook verkrijgbaar in kleine hoeveelheden, zelfs zonder meerprijs.

 

ORIGINELE FOTO

 

 

PAL 2

Merkte u de nieuwe verpakking van onze paletten reeds op?

Wij namen onlangs onze nieuwe hoesmachine in gebruik! Hierdoor worden onze paletten nu nog professioneler ingepakt. De zakken blijven niet alleen beter liggen tijdens het transport, maar zijn nu ook nog beter beschermd tegen de regen.