Actua

Femo (groepering van Belgische en Luxemburgse producenten van industriële cementgebonden mortels) is op zoek naar een TECHNISCH CONSULTANT. Als lid van deze federatie delen wij graag deze vacature:

 image005

(Klik op de foto voor meer info) Start u binnenkort uw eerste werf in DUNBEDMORTEL of LIJMMORTEL?

Contacteer vrijblijvend onze binnendienst () of onze vertegenwoordiger, Dieter Vandenbossche (GSM: 0471/78.75.98 - E-mail: ) voor een gratis werfopstart of meer info.

Waarom kiezen voor onze DUNBED- of LIJMMORTEL?

Onze mortels worden geproduceerd met onze exclusieve stofarme technologie. Door deze technologie geniet men van een beter werkcomfort (o.a. minder stof in de longen tijdens het mengen) en een uitstekend gebruiksgemak.

De kleurkeuze is quasi onbeperkt, alle kleuren (meer dan 200!) zijn ook verkrijgbaar in kleine hoeveelheden, zelfs zonder meerprijs.

 

ORIGINELE FOTO

 

 

 

PARTNERS 

  

In onze rubriek "toon-op-toon-kleuren" vindt u onze aangepaste lijsten terug per steenfabrikant.

Om onze service (beschikbaarheid van onze producten) nog te verbeteren, hebben wij voor onze dunbed- en lijmmortels zoveel mogelijk getracht om twee mogelijkheden voor te stellen. Minstens één van beide kleuren zal dus (bijna) altijd op voorraad zijn.

Zo maken wij de keuze voor de klant makkelijker en kan er dus in veel gevallen geopteerd worden voor een voorraadproduct.

Zoals voor al onze mortels, raden wij natuurlijk altijd aan om eerst een staal te plaatsen (in dezelfde klimatologische omstandigheden als wanneer het werk zal uitgevoerd worden).